Dr. Grigorina Mitrofan: „Romania a primit acelasi val de tehnologie medicala ca in Vest, insa din punct de vedere cultural nu a primit acelasi tip de educatie” - Mass Media

Dr. Grigorina Mitrofan: „Romania a primit acelasi val de tehnologie medicala ca in Vest, insa din punct de vedere cultural nu a primit acelasi tip de educatie”

Adolescentei din Curtea de Argeș, cu rezultate uimitoare la Biologie și Chimie, profesorul de… Geografie i-a spus că ar trebui să devină medic. Acela a fost primul gând serios în alegerea profesiei pentru liceana de atunci cu un nume atât de rar, încât în prezent o ajută cu siguranță la renume: Grigorina. A studiat în România, apoi a plecat la specializări în Franța și Suedia, de unde a ales să se întoarcă și să le ofere pacienților de acasă educația de care este nevoie pentru un stil de viață sănătos. Când nu este la cabinet, pictează. Și-ar fi dorit să fie Arhitect, dar interacțiunea cu pacienții a convins-o să nu regrete o clipă alegerea făcută. E medic specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și le propune românilor să fie atenți la ce, cum și când mănâncă. E Dr. Grigorina Mitrofan. 

Citeste mai multe despre Dr. Grigorina Mitrofan in articolul din money.ro