Pachet nutritie

Nutriția are o deosebită importanță în menținerea sănătății, în dezvoltarea corectă și armonioasă a organismului, în prevenția unor afecțiuni, iar terapia nutrițională este parte complementară în vindecarea diferitelor boli. 


O alimentație sănătoasă, combinată cu un program zilnic de mișcare și asigurarea necesarului de somn, ajută la reducerea greutății și menținerea unui număr optim de kilograme, precum și la reducerea riscului de apariție a multor boli cronice, cum ar fi afecțiunile cardiovasculare, hipertensiunea, diabetul etc. 


La Vascularte avem o echipa medicală bine pregatită in probleme ce țin de Diabet, Nutritie și Boli Diabetice, așa că ți-am pregătit un Pachet de Nutritie ce te va ajuta să îți redobândești greutatea sănătoasă. 


Pachetul* include 5 vizite la unul dintre medicii noștri nutriționiști, spațiate la o perioada de 1-2 săptămâni una de cealaltă, după cum urmează:
-  consultație inițială (durată 30 min.) cuprinde: anamneza, analiza compoziției corporale cu analizorul TANITA, recomandare de analize medicale, investigații clinice/paraclinice în vederea stabilirii diagnosticului complet și a dietei;
- prima consultație de dietă (durată 60 min.)  cuprinde: analiza compoziției corporale cu analizorul TANITA, analiza jurnalului alimentar, interpretarea analizelor și a investigațiilor recomandate, recomandare regim alimentar personalizat în funcție de particularitățile medicale și toleranțele alimentare ale pacientului;
- 3 consultații de control, împreună cu  determinarea raportului grăsime/masă musculară/apă la fiecare vizită la medic (analiza compoziției corporale prin cântărire cu analizorul corporal TANITA). În cadrul celor 3 consultați de control, se vor evalua rezultatele dietei anterioare și stabilirea regimului alimentar în continuare.


*Preț Pachet - 1500 RON. Pachetul NU include analizele sanguine și/sau alte investigații paraclinice (ecografie abdominala) ; acestea se fac în afara pachetului în urma recomandărilor primite la prima vizita/consultație inițială.


Te asteptam în clinică la o consultaţie!
📌 Adresa clinicii Str. Washington nr. 48 A, sector 1
📞 Programari:  021 9550