Cariere

Asistent medical generalist (norma intreaga, perioada nedeterminata)

Clinica Vascularte este o clinica de medicina vasculara care ofera pacientilor sai servicii medicale de ambulatoriu, interdiscipinare chirurgiei vasculare, respectiv consultaţii de cardiologie, chirurgie cardio-vasculara neurologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, hematologie, gastroenterologie, chirurgie generala, proctologie, urologie, obstetrica-ginecologie, analize de laborator, mici intervenţii chirurgicale specifice tratamentului modern al varicelor (scleroterapie sub ghidaj ecografic, laser endovenos, ablatie prin radiofrecventa, flebectomie etc.) si o gama variata de ecografii: vasculare (sistem venos, arterial, carotide si transcranian, artere renale, aorta abdominala), de parti moi (ganglioni etc.), muschi si articulatii, abdominale, transvaginale, RVP etc.   

Misiunea noastra este ca pacientul sa beneficieze de o evaluare personalizata din punct de vedere medical prin profilaxie, tratament si abordare interdisciplinara a tuturor bolilor vasculare. Totul se intampla intr-un singur loc, intr-o locatie prietenoasa, cu profesionisti dedicati nevoilor sale. 
Imbinam stiinta si arta vietii sanatoase. Tehnologia de ultima ora este indispensabila in medicina secolului al XXI-lea, iar clinica Vascularte detine aparatura cu adevarat performanta, unica in Romania. Prin dedicare, experienta si talent, medicii clinicii Vascularte decid utilizarea acestei tehnologii cum trebuie si cand trebuie. Credem ca inovatia face lumea mai buna si stim ca ea tine exclusiv de oameni si de felul in care acestia se pun, cu smerenie, in slujba semenilor lor. Avem convingerea ca medicina fara ajutorul tehnologiei nu mai poate fi desavarsita, dar ca, fara omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta devine incompleta. 

Intampinam fiecare pacient care ni se adreseaza cu grija, ne asiguram ca este investigat şi diagnosticat corect si tratat la timp, cu profesionalism şi cu respect.

Avem o echipa de medici de elita, cu expertiza nationala si internationala, iar unii dintre acestia sunt cadre universitare care formeaza viitori medici specialisti. Suntem onoraţi şi mandri ca, prin intermediul acestei echipe putem oferi pacientilor noştri servicii medicale la cel mai inalt nivel standard de calitate profesionala.


Despre asistentul medical la Clinica Vascularte: 

De multe ori vizita la medic este determinata de o problema importanta de sanatate. In alte momente putem decide sa vizitam medicul pur si simplu pentru ca vrem sa ne asiguram ca avem o stare buna de sanatate. Multi dintre noi ajungem la medic la timp sau poate putin mai tarziu. Si atunci avem tot felul de emotii: frica, anxietate, teama de necunoscut, nerabdare, teama de un diagnostic mai putin optimist. Cand ajungem in clinica ne dorim sa intalnim profesionisti bine-pregatiti, care prin atitudine, comportament si competente sa ne dea increderea ca stiu ce fac si ca totul va fi bine, ca sanatatea noastra este pe cele mai bune maini.

Un astfel de profesionist este Asistentul medical. Este acel profesionist care are grija de pacient in diferite momente: 

La sosirea in clinica: il familiarizeaza cu acele informatii de care are nevoie ca sa poata efectua serviciile medicale de care are nevoie, il ajuta sa inteleaga cum sa se pregateasca pentru procedurile medicale, il conduce catre medic unde impreuna cu acesta se va finaliza actul medical.
In cadrul vizitei la medic: clarifica impreuna cu pacientul urmatorii pasi referitori la efectuarea procedurilor medicale recomandate de catre medicul curant si care ii sunt atribuite: 

 

  • Recoltari probe biologice;
  • Administrare tratamente injectabile intra-muscular si intra-venos;
  • Efectuarea probelor functionale: EKG de repaus, pulsoximetrie;
  • Sterilizarea instrumentarului medical;
  • Acordarea manevrelor de prim-ajutor la nevoie.


Grija fata de pacient se manifesta si prin transparenta si empatia cu care ii sunt comunicate informatiile medicale. 


Cerintele postului:

Orientare catre pacient si pasiune pentru profesia de asistent medical;
Empatie si dorinta de a crea o experienta pozitiva pentru pacient in cadrul clinicii;
Experienta profesionala de minim 2-3 ani;
Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;
Limba engleza – nivel mediu;
Cunostinte generale de utilizare a calculatorului (Microsoft Office, Internet Explorer);
Disponibilitate pentru program de lucru in ture: L-V: 08:00 – 15:00/14.00-21.00/ 2* Sambata: 09.00-15.00

Pachet financiar competitiv: salariu, bonuri de masa si alte beneficii.

Coordonate de contact pentru depunerea aplicatiilor: office@vascularte.ro
Candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati in aproximativ 1 (o) saptamana de la data transmiterii CV-ului.