Tratamente cu Laserul Lutronic Clarity II

Laserul Lutronic Clarity II

Lutronic Clarity II folosește tehnologie laser de ultimă generație, cu două lungimi de undă, care pune în mâinile medicului capabilități de precizie uimitoare, la granița cu arta. Tehnologia proprie IntelliTrak™ asigură livrarea constantă și rapidă a energiei la densitatea aleasă de medic. Caracteristica de detectare a temperaturii oferă răspuns în timp real pentru a verifica eficacitatea și siguranța tratamentului.

 

Caracteristici:

- Tehnologia IntelliTrak combinată cu Temperature Sensing asigură o acoperire optimă a zonei pentru care se efectuează tratamentul.

- Piesa manevrată de mâna medicului este ergonomică, are o tehnologie avansată și este echipată cu cartușe multi-spot cu zoom rapid și are interfață intuitivă cu ecran tactil.

- Puterea superioară și ratele de reîncărcare permit tratamente cu rezultate rapide pentru pacient.

Cum funcționează:

Clarity II este proiectat pentru a permite tratamente mai rapide și mai eficiente pentru toate tipurile de piele. Designul său simplifică procesul de tratament, asigurând eficiența și confortul pacientului. Cu gama sa diversă de aplicații, Clarity II poate aborda orice, de la tratarea leziunilor pigmentate până la reducerea ridurilor și afecțiuni precum rozacee, hemangioame, telangiectazii, pete cafe au lait și chiar epilare definitivă.

 

Cum resimte pacientul tratamentul cu acest laser?

Nivelul de disconfort în tratarea leziunilor vasculare este în general ușor și variază în funcție de zona tratată. Medicul se va asigura că procedura este confortabilă pentru pacient.

 

Cât durează tratamentul?
În funcție de dimensiunea zonei și de problemele care necesită tratament, acesta poate dura între 5 și 15 minute.

 

Cât durează recuperarea?

Timpul de recuperare este minim. Pacientul își poate reîncepe activitatea de îndată.

 

În cât timp apar rezultatele?

Unele vene pot dispărea imediat, în timp ce altele vor avea nevoie de timp pentru a fi eliminate de corpul dumneavoastră.

 

Alte detalii…

Tratamentele vasculare și dermatologice cu acest laser sunt o modalitate extrem de eficientă de a reduce aspectul înroșirii pielii și de a trata venele superficiale. Clarity folosește energia laser care este absorbită de vasele de sânge și este transformată în căldură. Prin această căldură, vasele de sânge se micșorează până când sunt eliminate, iar aspectul pielii se îmbunătățește.

Leziunile vasculare și problemele de ordin dermatologic apar din cauze naturale și de mediu, inclusiv din pricina soarelui, din cauze genetice și odată cu procesul de îmbătrânire. S-a dovedit că acest laser tratează o gamă largă de afecțiuni vasculare, inclusiv rozacee, vene faciale, vene păianjen și capilare sparte.