Despre noi - Vascularte

Vascularte Credo

VIZIUNE

Pacientul cu factori de risc vascular trebuie si merita sa fie tratat la timp pentru a nu permite afectiunii sa ajunga in stadii avansate. Iti garantam o interactiune pe masura asteptarilor tale, atat din punct de vedere medical, cat si uman.

 

MISIUNE

Scopul nostru esential: sa fii tu bine. Si sa te mentii asa, pentru tine, dar si pentru cei dragi tie.

Prin profilaxie, tratament si abordare interdisciplinara a tuturor bolilor vasculare. Totul intr-un singur loc, intr-o locatie prietenoasa, cu profesionisti dedicati nevoilor tale.

 

VALORI

Suntem optimisti si increzatori

Orice tratament reusit incepe cu o atitudine pozitiva.

Iti oferim - pe langa expertiza medicala - empatia, atentia si informatiile de care ai nevoie sa te simti in deplina siguranta. Te tratam exact asa cum am vrea si noi sa fim tratati. Pentru ca, ei bine da, si noi suntem oameni.

Intr-o relatie bazata pe incredere si optimism, si pacientul si medicul au performante mai bune si devin parteneri pe termen lung.

 

Imbinam stiinta si arta vietii sanatoase

Tehnologia de ultima ora este indispensabila in medicina secolului XXI, iar clinica Vascularte detine aparatura cu adevarat performanta, unica in Romania. Dar nu numai tehnologia vorbeste despre noi.

Prin dedicare, experienta si talent, medicii nostri decid utilizarea acestei tehnologii cum trebuie si cand trebuie, asa cum ochiul si mana pictorului ghideaza penelul pe panza tabloului.

Credem ca inovatia face lumea mai buna si stim ca ea tine exclusiv de oameni si de felul in care acestia se pun, cu smerenie, in slujba semenilor lor.

 

Procesul de invatare ne ghideaza mereu

Cat traim, invatam - spune proverbul - iar in medicina, acesta este cu atat mai adevarat.

Noi credem ca unul din cele mai importante beneficii ale educatiei este ca ne ajuta sa ne pastram sanatatea, prin alegerile corecte pentru noi si pentru cei dragi noua.

Invatam impreuna cum sa prevenim problemele de sanatate, pentru ca  lectiile primite sa nu fie…dureroase. La Vascularte punem educatia pe primul loc, pentru tine.