Vascularte Credo - Despre noi

Vascularte Credo

VIZIUNE

Pacientul cu factori de risc vascular trebuie și merită să fie tratat la timp pentru a nu permite afecțiunii să ajungă în stadii avansate. Vă garantăm empatie și profesionalism.

 

MISIUNE

Scopul nostru esențial este ca fiecare dintre pacienții noștri să fie bine! Și să își păstreze sănătatea, atât pentru el însuși, cât și pentru cei dragi. Prin profilaxie, tratament și abordare interdisciplinară a tuturor bolilor vasculare ne dorim să aducem armonie în viețile pacienților noștri. Toate serviciile sunt într-un singur loc, o clinică prietenoasă cu profesioniști dedicați nevoilor Dvs.

 

VALORI

Suntem optimiști și încrezători. Orice tratament reușit începe cu o atitudine pozitivă! Vă oferim - pe lângă expertiza medicală - empatia, atenția și informațiile de care aveți nevoie pentru a vă simți în deplină siguranță. Vă tratăm exact așa cum am vrea și noi să fim tratați. Într-o relație bazată pe încredere și optimism, atât pacientul cât și medicul au performanțe mai bune și, în plus, devin parteneri pe termen lung.

Îmbinăm știința cu arta vieții sănătoase. Tehnologia de ultimă oră este indispensabilă în medicina secolului XXI, iar Clinica VASCULARTE deține aparatură performantă, unică în România. Dar nu numai tehnologia vorbește despre noi! Prin dedicare, experiență și talent, medicii noștri decid utilizarea acestei tehnologii în funcție de nevoile fiecărui pacient. Așa cum ochiul și mâna pictorului ghidează penelul pe pânza tabloului...

Credem că inovația face lumea mai bună și știm că ea depinde exclusiv de oameni și de felul în care aceștia se pun, cu smerenie, în slujba semenilor lor.

Procesul de învățare ne ghidează mereu. Cât trăim, învățăm - spune proverbul - iar în Medicina este cu atât mai adevărat! Noi credem că unul dintre cele mai importante beneficii ale educației este că ne ajută să ne păstrăm sănătatea, prin alegerile corecte pentru noi și pentru cei dragi nouă, alegeri pe care le facem informați fiind. De aceea învățăm împreună cum să prevenim problemele de sănătate pentru ca lecțiile primite de la viață să nu fie… dureroase. La VASCULARTE punem educația pe primul loc, pentru Dvs.

Sunteți pe mâini bune!