Pachet Cardio Vascular - Promoții

Pachet Cardio Vascular

Investigațiile cardiovasculare sunt recomandate anual, mai ales că în Romania bolile cardiovasculare reprezintă cauza numărul 1 de deces. Cumpărați acum Pachetul cardio-vascular și vă așteptăm în Clinică pentru evaluare!

Vă așteptăm în Clinica VASCULARTE pentru a beneficia de un screening cardio-vascular, la preț promoțional.

 

Pachet Cardio Vascular conține:

1. Consultație cardiologie

2. Electrocardiogramă de repaus

3. Ecografie Doppler sistem venos membre superioare sau inferioare

la doar 700 de lei (in loc de 870 lei)

 

Consultatia de cardiologie este extrem de utilă în stabilirea unui diagnostic corect. Examenul clinic efectuat de medicul specialist nu presupune doar ascultarea inimii și măsurarea pulsului, ci cuprinde evaluarea completă a  organismului, pacientul fiind privit ca un tot unitar.

Electrocardiograma de repaus constă în verificarea activității inimii prin aplicarea unor electrozi pe piele, care măsoară ritmul și impulsurile care pleacă de la inimă.

Ecografia Doppler de sistem venos membre superioare sau inferioare furnizează informații despre sistemui venos, prezența trombozei venoase, diagnosticarea insuficienței  venoase cronice. Totodată, se poate urmări și răspunsul la tratament (ex: eficacitatea tratamentului anticoagulant la pacienții care au trecut  printr-un episod de tromboză venoasă). 

 

Programări: 021 9550