Pachet mezoterapie (Dermapen) 4 ședințe - Promoții

Pachet mezoterapie (Dermapen) 4 ședințe

Sănătatea înseamnă frumusețe. Și frumusețea înseamnă sănătate! Alegeți Pachetul de Mezoterapie (Dermapen) - 4 ședințe la VASCULARTE pentru a reda tenului tău frumusețea naturală. 

Vă așteptăm în Clinica VASCULARTE pentru a beneficia de pachetul de mezoterapie, la un preț promoțional, în perioada 15 - 30 noiembrie.

Pachetul Mezoterapie (Dermapen) conține:

Tratament microneedling/mezoterapie - 4 ședinte

Prețul Pachetului mezoterapie (Dermapen) este de 3.500 lei (în loc de 4000 lei).

 

Microneedling-ul medical este tratamentul dermato-estetic de inducție a formării colagenului realizată prin înțeparea repetată cu ace foarte fine și scurte (Dermapen). Principiul terapeutic este acela de a crea o leziune ușoară, controlată sub suprafaţa pielii, în acest fel stimulând organismul să formeze straturi noi de elastină şi colagen, precum şi de noi capilare de sânge pentru a îmbunătăți aprovizionarea cu sânge a zonei tratate. În plus față de efectul de inducție a colagenului, canalele produse de micro-ace permit absorbția mai eficientă a cremelor și substanțelor active prin stratul superficial al pielii, aplicate imediat după efectuarea procedurii. Acest tratament este folosit pentru reîntinerire (liniile sau ridurile fine) și cicatricile postacnee, postchirurgicale.

Informații practice despre procedură:
O ședință durează 30 minute.
Pasul I - semnarea consimțământului informat, efectuarea pozelor pretratament;
Pasul al II-lea - aplicarea anestezicului local timp de 20 minute înainte de efectuarea tratamentului;
Pasul al III-lea- ștergerea cremei, asepsie, tratamentul propriu-zis constă în aplicarea pe piele a unui dispozitiv (Dermapen), a cărui rolă este acoperită de micro-ace, cu care se înțeapă în mod repetat zona tratată, apoi se aplică tratamente de tip mezoterapie, masaj.

Rezultate:
În general este nevoie de 6-8 săptămâni după tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerării pielii, procesul continuând să evolueze pe parcursul următoarelor luni, asigurând o îmbunătățire treptată. Deși o singură şedinţă poate oferi un rezultat vizibil, totuși în mod ideal, o serie de 4 tratamente distanțate la 3-4 săptămâni sunt recomandate pentru a atinge rezultatul optim.

Informatii pre și post procedură:

Pre-procedură:
- Nu se recomandă administrarea de AINS (paracetamol, aspirină, ibuprofen) cu 48 de ore înainte de procedură
- Fără expunere la UV cu 48 de ore înainte de procedură
- Nu se aplică substanțe cosmetice înainte de ședință (pielea demachiată, curățată)

Post-procedură:
- Aplicații de gheață la nivelul zonei tratate (30 minute/1 ora)
- Nu se recomandă expunerea la soare, tratamente cosmetice, masaj, saună, sport pe o perioadă de 7 zile
- În caz de durere se poate administra ibuprofen 400 mg la 12 ore, 2-3 zile
- Se vor folosi produse cicatrizante și dermato-cosmetice recomandate de medicul dermatolog
- Evaluarea post-procedură se face la 4 săptămâni (consult, poze postprocedură) și poate să coincidă cu următoarea ședință.