Pachet Women Control Plus Vascularte - Promoție

Pachet Women Control Plus

30 September, 2022
Pachet Women Control Plus

Screeningul ginecologic anual salvează vieți! Monitorizați-vă starea de sănătate cu tehnologie de ultimă generație, alegeți Pachetul Women Control Plus.

Vă așteptăm în Clinica VASCULARTE pentru a beneficia de un screening ginecologic complet, la un preț promoțional.

Pachetul Women Control Plus conține:

1. Citologie cervico-vaginală Babeș-Papanicolau în mediu lichid

2. Examen microscopic pe frotiu (preparat proaspăt și/sau colorat)

3. Consultație O-G

4. Videocolposcopie

și are un preț promoțional de 480 lei (în loc de 680 lei)

 

Testul Papanicolau se recomandă a fi efectuat anual și este cea mai bună metodă de a depista dintr-o fază timpurie cancerul de col uterin sau eventualele modificări ale colului care pot fi asociate cu inflamațiile, infecțiile.

Examenul microscopic pe frotiu este recomandat a fi făcut anual și este un test simplu, nedureros și rapid care poate stabili cauza pentru o serie de afecțiuni ginecologice care modifică secrețiile vaginale.

Consultul de obstetrică-ginecologie este un examen clinic prin care se vizualizează mucoasa vaginală și colul uterin în timpul căruia medicul palpează uterul, zonele anexiale și vezica urinară. 

Videocolposcopia este o investigație imagistică recomandată în cazuri selecționate pentru pacientele cu rezultate citologice anormale. Este o procedură simplă, minim invazivă, nedureroasă și care investighează colul uterin, vaginul și vulva. Pentru efectuarea investigației se utilizează un microscop binocular special care are atașată o lumină puternică și care poartă numele de colposcop. Acesta are în componența lui o minicameră destinată atât înregistrării imaginilor, cât și transmiterii acestora unui monitor pe parcursul procedurii. Astfel, pacienta poate vizualiza imaginile surprinse de microscop în timp real și le poate atașa dosarului medical, atât în format de tip fotografie, cât și  în format digital.

Etapa 1: Serviciile de la punctele 1 si 2, incluse în Pachetul Women Control Plus, se pot efectua în aceeași zi, de luni până joi.

Etapa a 2-a: Pacienta se prezintă la medicul ginecolog cu rezultatele citologiei Babeș-Papanicolau pentru efectuarea videcolposcopiei, de luni până vineri.

 

Medici incluși în campanie: Dr. Ana-Maria Chiscop, Dr. Carmen Rădulescu, Dr. Mirela Popa , Dr. Silvia Dumitrescu.

 

Programări: 021 9550