Pachet Women Control Plus Vascularte - Promotie

Pachet Women Control Plus

30 September, 2022
Pachet Women Control Plus

Screeningul ginecologic anual salveaza vieti! Monitorizeaza-ti starea de sanatate cu tehnologie de ultima generatie, alege Pachetul Women Control Plus.

Te asteptam in clinica Vascularte pentru a beneficia de un screening ginecologic complet, la un pret promotional.

Pachetul Women Control Plus contine:

1. Citologie cervico-vaginala Babes-Papanicolau in mediu lichid

2. Examen microscopic pe frotiu (preparat proaspat si/sau colorat

3. Consultatie O-G

4. Videocolposcopie

si are un pret promotional de 480 lei (in loc de 680 lei)

 

Testul Papanicolau se recomanda a fi efectuat anual si este cea mai buna metoda de a depista dintr-o faza timpurie cancerul de col uterin sau eventualele modificari ale colului ce pot fi asociate cu inflamatiile, infectiile.

Examenul microscopic pe frotiu este recomandat a fi facut anual si este un test simplu, nedureros si rapid care poate stabili cauza pentru o serie de afectiuni ginecologice care modifica secretiile vaginale.

Consultul de obstetrica-ginecologie este un examen clinic  prin care se vizualizează mucoasa vaginală și colul uterin în timpul căruia medicul palpează uterul, zonele anexiale și vezica urinară. 

Videocolposcopia este o investigație imagistică recomandată în cazuri selecționate pentru
pacientele cu rezultate citologice anormale . Este o procedură simplă, minim invazivă , nedureroasă și care investighează  colul uterin, vaginul și vulva. Pentru efectuarea investigației se utilizează un microscop binocular special care are atașată o lumină puternică și care poartă numele de colposcop. Acesta are în componența lui o minicameră destinată atât înregistrării imaginilor, cât și transmiterii acestora unui monitor pe parcursul procedurii. Astfel, pacienta poate vizualiza imaginile surprinse de microscop în timp real și le poate atașa dosarului medical, atât în format de tip fotografie, cât și  în format digital.

Etapa 1: Serviciile de la punctele 1 si 2, incluse in Pachetul Women Control Plus, se pot efectua in aceeasi zi, de luni pana joi.

Etapa a 2-a: Pacienta se prezinta la medicul ginecolog cu rezultatele citologiei Babes-Papanicolau pentru efectuarea videcolposcopiei, de luni pana vineri.

 

Medici inclusi in campanie:dr. Ana-Maria Chiscop, dr. Carmen Radulescu, dr. Mirela Popa , dr. Silvia Dumitrescu.

 

Programari: 021 9550